Opleidingen/kennisoverdracht

Door middel van kennisoverdracht probeert IsoBouw met diverse opleidingen het kennisniveau van haar afnemers te verhogen. Of het nu medewerkers van handelaren, aannemers, dakdekkers en/of zzp-ers betreft, IsoBouw helpt hen graag om de commerciële en/of technische vaardigheden te verhogen. Hieronder worden de kennissessie's getoond waarvoor men zich kan opgeven.

Gecertificeerd als 'Erkende Fabrikantenopleiding'

IsoBouw is door Koninklijke HIBIN onderscheiden met het certificaat 'Erkende Fabrikantenopleiding'. Dit houdt in dat de trainingen die IsoBouw aanbiedt aan medewerkers van bouwmaterialenhandelaren door deskundigen van Hibin Opleidingen zijn onderworpen aan een uitgebreid onderzoek. De trainingen zijn onder andere beoordeeld op concrete doelen en meetbare resultaten. Erkenning door Hibin Opleidingen geeft de garantie dat een fabrikantenopleiding aansluit bij de reguliere vakopleidingen en bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van de cursist.

Met de certificering van Erkende Fabrikantenopleidingen wil Koninklijke Hibin een bijdrage leveren aan de toegevoegde waarde van de branche. De inpassing van trainingen van fabrikanten in het totale opleidingsaanbod draagt bij aan een continu relevant en passend aanbod voor de professionele bouwmaterialengroothandel en bevordert een ontwikkelingsgerichte houding van werknemers in de branche.

Doel is om de trainingen die fabrikanten aanbieden, goed te laten aansluiten en voortbouwen op de vakopleidingen die Hibin Opleidingen biedt. Zo wordt de kwaliteit van de opleidingen gewaarborgd én zichtbaar gemaakt. Bovendien wordt kennisontwikkeling zo een gedeelde verantwoordelijkheid; goed voor de bouwmaterialenhandel en goed voor de fabrikanten zelf. Werknemers profiteren, omdat producttrainingen passen in hun professionele ontwikkeling met behulp van vakopleidingen.

IsoBouw biedt de volgende erkende trainingen aan:

  • Isolerende sandwich dakelementen
  • Funderingsbekisting en vloerisolatie
  • Gevelisolatie
  • Zolderisolatie

U kunt uw organisatie aanmelden voor een training via info@isobouw.nl.

Training van uw medewerkers en/of klanten

kennisoverdracht, opleiding IsoBouw op locatie

Op verzoek van handelaren participeert IsoBouw in trainingssessies op locatie. Deze worden meestal gegeven door onze rayonmanagers bij de betreffende vestigingen van de handelaar. Deze cursussen kunnen zowel voor de eigen medewerkers zijn, als ook voor een specifiek uitgenodigde doelgroep (bijv. aannemers, dakdekkers). Zij kunnen onderdeel uitmaken van bijv. een open dag of een kennissessie met andere fabrikanten. Een training alleen verzorgt door IsoBouw op het door u gewenst moment kan natuurlijk ook.