IsoBouw staat voor INNOVATIE IN ISOLATIE.

Met EPS (geëxpandeerd polystyreen) als basismateriaal voor onze isolerende bouwproducten zetten wij al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen.

Het bedenken en leveren van vernieuwende en kwalitatief hoogstaande EPS-isolatiesystemen voor de bouwsector is onze belangrijkste missie. Het doel: Met onderscheidende en circulaire producten toegevoegde waarde creëren en daarmee een bijdrage leveren in:

  • Het succes van de vakhandel, voorschrijvers, aannemers en dakdekkers.
  • In de verhoging van het wooncomfort voor opdrachtgevers/eindgebruikers. 

Dankzij innovatieve grondstof- en productontwikkelingen, procesverbeteringen en het versterken van ons dienstenpakket bieden wij onze afnemers meer kwaliteit, meer zekerheid, meer gemak en grotere kostenreducties. IsoBouw is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.  

We zijn onze tijd graag vooruit, ten voordele van onze klanten. Op deze wijze streven wij ernaar om erkend te worden als meest innovatieve onderneming in onze branche.

Bedrijfsvideo:


IsoBouw: Een verstandige keuze

Bouwen is mensenwerk. We ontwikkelen daarom niet alleen de beste grondstoffen en producten; maar op een professionele dienstverlenende manier doen we er ook alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

  • Deskundig advies: Bij projecten kunt u terugvallen op een compleet projectteam om een probleemloze uitvoering mogelijk te maken, zoals een deskundige rayonmanager, een professioneel binnendienstteam en een technisch project bureau. Specialisten die niet alleen verstand hebben van isoleren, maar ook van bouwen, zodat u bij vragen kunt rekenen op een deskundige gesprekspartner.
  • Betrouwbare levering: Bouwmaterialen moeten op het juiste moment in de juiste hoeveelheid op de bouwplaats zijn. Daarom hanteren we korte levertijden en onderscheiden we ons door stipte leveringen van onze producten. Zo voorkomt u onnodig tijdverlies of langdurige opslag op het project.
  • Milieuvriendelijk retoursysteem: U zit niet te wachten op afval. U kunt bij sommige materialen restmateriaal (zoals onder andere sparingen bij SlimFix) naar ons terugsturen. Wij recyclen dat volledig. De huidige mogelijkheden over de retourname van restmateriaal (retoursysteem) worden hier verder toegelicht.
  • Duidelijke werkinstructies: Bij de meeste producten leveren wij een verwerkingsvoorschrift met een duidelijke, stapsgewijze instructie. Soms, bijvoorbeeld bij vlakke daken met afschot, zetten we de aanwijzingen ook op het product zelf. Dat voorkomt een hoop gepuzzel.
  • Handige bestekteksten en rekenprogramma’s: Hebt u bestekteksten nodig of wilt u de isolatiewaarde van een oplossing berekenen? Op deze website staan handige rekenprogramma’s, Stabu-bestekteksten en vrije bestekomschrijvingen. Ook detailleringen kunt u eenvoudig van deze site downloaden. Ze zijn geschikt voor de meeste tekenprogramma’s.
  • Beste kwaliteit: IsoBouw stelt hoge eisen aan de eigen organisatie. We zijn ISO 9001-gecertificeerd en hebben een eigen quality management systeem. Voor onze grondstoffen en producten gelden de hoogste normen en eisen. Ze voldoen aan het Bouwbesluit en zijn voorzien van productcertificaten en CE-markeringen. Dat biedt u absolute zekerheid.
  • Vakkundige partners: Veel van onze producten zijn te vinden bij de groothandel voor bouw- of dakdekkersmaterialen. Wij selecteren onze partners zorgvuldig en bieden hen een brede ondersteuning. Dat maakt hen tot specialisten op isolatiegebied en geeft u de garantie dat u precies het product kiest dat u nodig hebt.