Alles over EPS isolatieplaten

Van plat dakisolatie tot aan gevelisolatie, IsoBouw heeft altijd een isolatieplaat passend bij uw project. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, u ontvangt van ons hoogwaardige isolatieplaten gemaakt van het milieuvriendelijke en circulaire isolatiemateriaal airpop® (EPS). 

Gevel isolatieplaten

Het isoleren van een gevel lijkt al altijd heel eenvoudig. Maar we zien dat ze toch nog vaak erg arbeidsintensief zijn en niet altijd voldoen aan de huidige kwaliteitsstandaarden. Maar het kan allemaal gemakkelijker met de eenvoudig verwerkbare gevel isolatieplaten SlimFort. In slechts enkele eenvoudige stappen kunt u een complete gevel isoleren. 

Gevel isolatieplaten
Thermotop isolatieplaat

Plat dak isolatieplaten

Het isoleren van plat dak is een veel voorkomende plek waar isolatieplaten worden toegepast. Met het TOP-assortiment van IsoBouw kiest u altijd voor een isolatieplaat die voldoet aan uw eisen en die van uw opdrachtgever. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteitseisen op het gebied van isolerend vermogen, beloopbaarheid, veiligheid, milieu en verwerkbaarheid. 

Isolatieplaten voor het hellende dak

Of het nu voor een pannen- of rietbedekking is, of zelfs voor daken met zonnenpanelen, IsoBouw heeft de geschikte isolatieplaten. Het assortiment bestaat uit isolatieplaten voor nieuwbouw en renovatie. 

 

isolatieplaten hellend dak
isolatieplaten vloer

Vloer isolatieplaten

Een toepassingsgebied waar de uitstekende producteigenschappen van onze isolatieplaten volledig tot hun recht komen, is als isolatie onder de vloer. De airpop® isolatieplaten zijn drukvast, vochtbestendig, licht van gewicht en voordelig geprijsd. Met deze isolatieplaten kiest u voor een kwaliteitsproduct die uitstekend past binnen elk budget.  

Met de EPS isolatieplaten van IsoBouw, kiest u voor een duurzaam alternatief

Bij IsoBouw erkennen we de urgentie van duurzaamheid. Wij zijn daarom al goed op weg om de keten van onze isolatieplaten te sluiten; van productie, toepassing, hergebruik tot recycling. Samen met onze holding BEWI  hebben wij ambitieuze doelstellingen gesteld tot en met 2030. Hoe wij dit doen en welke plannen er allemaal liggen, kunt u hier lezen. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of weten welke producten voor uw project het meest geschikt zijn? Neem dan contact op met uw persoonlijk contactpersoon of vul het formulier in.  
Monster


Offerte
Brochure