IsoBouw biedt

Bij IsoBouw heerst er een prettige werksfeer waar veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Innovatieve producten, hoogwaardige technologie, afwisselend en uitdagend werk in een no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, een gunstige pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en een marktconform salaris. IsoBouw is ten Zuidoosten van Eindhoven gelokaliseerd en goed en snel bereikbaar.

Onder andere:

  1. IsoBouw is marktleider op verschillende isolatie marktsegmenten en is een merk waar je, als je je steentje hieraan bijdraagt, vanzelf trots op wordt. Binnen no-time heb je ‘oranje’ bloed in je aderen stromen!
  2. IsoBouw biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, want stilstand = achteruitgang.
  3. En ook over je vrije dagen hoef je je geen zorgen te maken. Deze zijn in voldoende mate aanwezig! IsoBouw vindt een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk!
  4. IsoBouw behoort tot de BEWi Group. Deze multinational verlegt regelmatig zijn grenzen. Wat ook voor jouw groeimogelijkheden biedt.
  5. De door IsoBouw ontwikkelde energiebesparende isolatieproducten worden toegepast in veel grote projecten. Projecten met uitstraling…iets waar je met recht trots op kunt zijn. We komen door onze innovaties dan ook regelmatig in het nieuws.
  6. De EPS isolatieproducten die we op de markt brengen worden verantwoord geproduceerd en zijn niet belastend voor milieu- en gezondheid. Kortom, we zijn klaar voor de toekomst.
  7. State-of-the-art, veelal gerobotiseerde, productielijnen worden voor een groot deel in eigen beheer ontwikkeld. Niet alleen innovatie in isolatie, maar ook in productie. Daar staan we voor.
  8. IsoBouw neemt regelmatig deel aan diverse beurzen met zeer opvallende stands. Kijk maar eens onder ‘nieuws’ en laat je verrassen…wij zijn er trots op!
  9. Voor ons productiepersoneel wordt voor veilige, comfortabele, moderne kleding gezorgd, je bent tenslotte het visitekaartje van de grootste EPS producent.
  10. Bij IsoBouw hebben we een actieve personeelsvereniging die diverse gezellige evenementen organiseert zoals een kerst- en zomerborrel, feestavonden, Sinterklaas, sportieve uitstapjes en diverse andere activiteiten, soms ook voor het hele gezin.