Info-pagina voor woningbouwcorporaties

Energiebesparingen, beperkte budgetten, labelsprongen, duurzaamheid, milieu en beperkte overlast voor bewoners: Belangrijke onderwerpen voor corporaties. Belangrijk ook om hiervoor een goede partner te kiezen die weet wat u wilt en met u meedenkt. Door goed naar corporaties te luisteren, is IsoBouw als geen ander in staat om u te ondersteunen met innovatieve producten en een uitgebreide service. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
 • Na-isoleren met grote labelsprongen

  Groot of klein budget? Pannen vervangen of niet? Na-isoleren van het dak of gevel? Wat uw wensen ook zijn IsoBouw biedt altijd een optimale oplossing om de meest efficiënte labelsprongen te maken tegen de laagste kosten. 

  Naar uw ideale renovatie-oplossing
 • Meer zekerheid met uitgekiende bouwconcepten

  IsoBouw werkt vaak samen met andere leveranciers om bouwconcepten te bedenken die u meer kwaliteit en zekerheid bieden. Zoals bijv. dak-en gevelisolatiesystemen gecombineerd met zonnepanelen. Een investering die zichzelf terugverdient.

  SlimFix(-XT) Solar
 • Airpop, het meest duurzaam

  Aandacht voor het milieu wordt steeds belangrijker. Duurzaam en Biobased bouwen winnen terrein. Airpop kan u hierbij helpen. Ons isolatiemateriaal behaalt de beste milieuscores. Niet gek, als je bedenkt dat het voor 98% uit lucht bestaat. 

  Meer informatie over onze milieuscore

Naast kwalitatief hoogstaande producten kunnen wij uw project extra ondersteunen dankzij een uitgebreide dienstverlening:

 • Wij kunnen met alle partijen vroeg aan tafel zitten en met u meedenken (ter voorkoming van faalkosten).
 • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk.
 • Eenvoudig de Rc-waarde van een constructie bepalen? Ons berekeningsprogramma voor o.a. spouwconstructies en vlak dak isolatie helpt u daarbij.
 • Alle relevante detailleringen zijn via deze site gemakkelijk te downloaden, in elk gewenst bestandsformaat. Dat geldt ook voor alle bestekteksten.
 • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening. De juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar weet u ook dat wij een retoursysteem aanbieden voor het afval op de bouwplaats? Wel zo prettig voor de leefomgeving van de bewoners. 

Wilt u een uitgebreide projectondersteuning?

Vraag onze medewerkers naar al onze mogelijkheden, wij komen graag bij u langs...op kantoor, maar natuurlijk ook op uw bouwproject!

Schakel de hulp in van IsoBouw!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.