Infopagina voor woningbouwcorporaties

Energiebesparingen, beperkte budgetten, labelsprongen, duurzaamheid, milieu en beperkte overlast voor bewoners: Belangrijke onderwerpen voor corporaties. Belangrijk ook om hiervoor een goede partner te kiezen die weet wat u wilt en met u meedenkt. Door goed naar corporaties te luisteren, is IsoBouw als geen ander in staat om u te ondersteunen met innovatieve producten en een uitgebreide service. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Naast kwalitatief hoogstaande producten kunnen wij uw project extra ondersteunen dankzij een uitgebreide dienstverlening:

  • Wij kunnen met alle partijen vroeg aan tafel zitten en met u meedenken (ter voorkoming van faalkosten).
  • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk.
  • Eenvoudig de Rc-waarde van een constructie bepalen? Ons berekeningsprogramma voor o.a. spouwconstructies en vlak dak isolatie helpt u daarbij.
  • Alle relevante detailleringen zijn via deze site gemakkelijk te downloaden, in elk gewenst bestandsformaat. Dat geldt ook voor alle bestekteksten.
  • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening. De juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar weet u ook dat wij een retoursysteem aanbieden voor het afval op de bouwplaats? Wel zo prettig voor de leefomgeving van de bewoners. 

Wilt u een uitgebreide projectondersteuning?

Vraag onze medewerkers naar al onze mogelijkheden, wij komen graag bij u langs...op kantoor, maar natuurlijk ook op uw bouwproject!

Schakel de hulp in van IsoBouw!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht Bel mij terug