Info-pagina voor particulieren

Isoleren is de meest effectieve manier om uw energiekosten te verlagen en uw bijdrage te leveren aan een schoner milieu. IsoBouw is een aanbieder van een breed assortiment duurzame isolatiesystemen die zowel voor nieuwbouw- als ook voor renovatiedoeleinden kunnen worden toegepast. Onderstaand zijn enkel voorbeelden. Daarnaast geven wij u ook handige tips.
 • Subsidies

  De rijksoverheid, provincie en gemeente verlenen diverse subsidies op het energiebesparende maatregelen bij een woning. Dus ook voor het na-isoleren kunt u als woningeigenaar diverse financiële bijdragen ontvangen.

  Meer info over subsidies
 • Online-tool impact energiebesparing

  Welke energiebesparingsmogelijkheden zijn er en wat levert het op? De overheid heeft een handige tool ontwikkeld waarmee in slechts enkele minuten inzichtelijk is wat de mogelijkheden, impact, kosten en baten zijn.

  energiebesparingsverkenner.nl 

  www.isobouw.nl
 • Snel en eenvoudig een zolder na-isoleren

  Ons SlimFix Deco zolderisolatiesysteem is in slechts 3 eenvoudige stappen verwerkbaar en sluit de zolder automatisch luchtdicht af. SlimFix Deco is een product dat ook zeer interessant is voor de Doe-Het-Zelver vanwege de eenvoudige verwerking.

  Meer info via www.zolderisoleren.nl
 • Voordelige na-isolatie voor daken en gevels

  Voor het na-isoleren van daken en gevels heeft IsoBouw diverse oplossingen afhankelijk van uw wensen, budget en voorhanden situatie. Kijkt u maar eens naar ons uitgebreid assortiment.

  Naar onze renovatieproducten
 • Isolerende spouwvulling

  IsoBouw heeft diverse soorten parels voor het na-isoleren van de bestaande spouw (witte EPS parels, grijze EPS-HR parels die 20% beter isoleren en BioFoam-parels die gemaakt zijn van plantaardig afval).Wij leveren deze via bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inblazen van EPS-parels, zoals o.a. het bedrijf termokomfort.

  Wat is Biofoam
 • Universele isolatie via DHZ-markten

  U kunt onze universeel toepasbare Airpop isolatieplaten verkrijgen bij veel DHZ-zaken.

  DHZ-zaken
 • Airpop, het meest duurzaam

  Aandacht voor het milieu wordt steeds belangrijker. Duurzaam en Biobased bouwen winnen terrein. Airpop kan u hierbij helpen. Ons isolatiemateriaal behaalt de beste milieuscores. Niet gek, als je bedenk dat het voor 98% uit lucht bestaat. 

  Meer info over onze milieuscore

Isoleren loont!

Het (na-)isoleren van een gebouw is een goede investering voor het milieu en uw portemonnee:

 • Lagere energiekosten.
 • Een jaarlijks rendement die op kan lopen tot wel 10%.
 • Minder kou en tocht.
 • Een lagere CO2-uitstoot.
 • Een goed stap richting aardgasvrij en energieneutraal wonen.

Onderstaande overzichten van Milieucentraal geven een inzicht in de kosten (inclusief subsidies) en de daarbij behorende besparingen, ingedeeld naar het woningtype. 

besparing isoleren hoekwoning

besparing isoleren twee onder een kap

besparing isoleren tussenwoning

besparing isoleren vrijstaande woning

Verkrijgbaarheid IsoBouw isolatie

Waar u onze isolatiesystemen kunt verkrijgen is afhankelijk van het product.

 • Algemeen: De meeste producten worden geleverd via de professionele bouw- en houtmaterialenhandel. Afhankelijk van de handelaar kunt u ook als particulier bij hen terecht. Vraag er naar bij uw plaatselijke handelaar.
 • Spouwparels:  De spouwparels worden geleverd via bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inblazen van EPS-parels in de spouw zoals termoKomFort.
 • Standaard airpop® platen: De algemene airpop® platen zijn onder 'IsoBouw-label' verkrijgbaar bij Praxis. Daarnaast worden deze ook verdeeld bij andere DHZ-zaken onder 'private label'. 

Bekijk het toepassingsvoorbeeld van IsoKlikHR in het programma "EIGEN HUIS & TUIN'.

Airpop (EPS, geëxpandeerd polystyreen of piepschuim) is 100% recyclebaar

 

 

Schakel de hulp in van IsoBouw!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.