Info-pagina voor particulieren

Isoleren is de meest effectieve manier om uw energiekosten te verlagen en uw bijdrage te leveren aan een schoner milieu. IsoBouw is een aanbieder van een breed assortiment duurzame isolatiesystemen die zowel voor nieuwbouw- als ook voor renovatiedoeleinden kunnen worden toegepast. Onderstaand zijn enkel voorbeelden. Daarnaast geven wij u ook handige tips.

Isoleren loont!

Het (na-)isoleren van een gebouw is een goede investering voor het milieu en uw portemonnee:

  • Lagere energiekosten.
  • Een jaarlijks rendement die op kan lopen tot wel 10%.
  • Minder kou en tocht.
  • Een lagere CO2-uitstoot.
  • Een goed stap richting aardgasvrij en energieneutraal wonen.

Dit overzicht gebaseerd op gegevens van Milieucentraal geeft een inzicht in de kosten (inclusief subsidies) en de daarbij behorende besparingen. 

Verkrijgbaarheid IsoBouw isolatie

Waar u onze isolatiesystemen kunt verkrijgen is afhankelijk van het product.

  • Algemeen: De meeste producten worden geleverd via de professionele bouw- en houtmaterialenhandel. Afhankelijk van de handelaar kunt u ook als particulier bij hen terecht. Vraag er naar bij uw plaatselijke handelaar.
  • Spouwparels:  De spouwparels worden geleverd via bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inblazen van EPS-parels in de spouw zoals termoKomFort.
  • Standaard airpop® platen: De algemene airpop® platen zijn onder 'IsoBouw-label' verkrijgbaar bij Praxis. Daarnaast worden deze ook verdeeld bij andere DHZ-zaken onder 'private label'. 

 

Airpop (EPS, geëxpandeerd polystyreen of piepschuim) is 100% recyclebaar

 

 

Isolerende spouwvulling

IsoBouw heeft diverse soorten parels voor het na-isoleren van de bestaande spouw (witte EPS parels, grijze EPS-HR parels die 20% beter isoleren en BioFoam-parels die gemaakt zijn van plantaardig afval).Wij leveren deze via bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inblazen van EPS-parels, zoals o.a. het bedrijf termokomfort.

Wat is Biofoam
Schakel de hulp in van IsoBouw!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht Bel mij terug