Infopagina voor dakdekkers

Een goed isolerende en gebruiksvriendelijke isolatie tegen niet al te hoge kosten die een probleemloos plat dak oplevert. Dat is waar u als dakdekker op zitten te wachten. Daarom kijken wij continu in de praktijk wat echt werkt voor u en kunnen wij voortdurend met product/ en serviceverbeteringen komen. Deze zorgen ervoor dat u beter, makkelijker, sneller, voordeliger… uw werk kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn
 • RC-rekentool

  De isolatiewaarde van producten wordt veelal weergegeven in een Rd-waarde (van alleen het product). Bepalend is echter de Rc-waarde (totale constructie). Met onze RC-rekentool helpen wij u om te bepalen welke dikte u nodig heeft om de gewenste Rc-waarde te behalen. 

  Naar de RC-rekentool
 • Na-isoleren zonder randdetailaanpassingen

  Alle soorten isolatie leveren door de dikte extra werk op in de detaillering als er hoogwaardig na-geïsoleerd moet worden (ook lage lambda isolatie). Alle, behalve één! IsoBouw heeft speciaal hiervoor RenoTop-HR ontwikkeld. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de kosten.    

  Naar de productinformatie
 • Voordelig hellende daken na-isoleren

  Na-isoleren op gordingen, sporen of dragend dakbeschot? Vragen die uw keuze bepalen naar de voordeligste oplossingen om hellende daken na te isoleren.

  Kijk welke product bij uw project past
 • Sneller en eenvoudiger calculeren

  In samenwerking met Gilde maken wij het calculeren van plat dak projecten voor u sneller en eenvoudiger. Als eerste isolatiefabrikant stellen wij van ons gehele assortiment calculatienormen (ruim 2500) beschikbaar voor de calculatiesoftware van Gilde.

 • Verhelderende verwerkingsvoorschriften

  T.b.v. hellend dakdekkers worden de levering van dakelementen een verwerkingsvoorschrift meegeleverd. Hierin staan stapsgewijs de verwerkingsstappen en technische aandachtspunten voor een perfecte realisatie van uw project.

  Deze zijn ook te downloaden bij de productinformatie.     

 • Ondersteunend projectbureau

  Voor daken met afschotisolatie geeft IsoBouw, indien gewenst, een uitgebreid advies over de te bestellen specificatie en over de verleg-instructies. Deze worden uitgewerkt in een verlegplan. De isolatieplaten zijn conform tekening gecodeerd. Handig voor een snelle verwerking op de bouwplaats.  

  Informeer naar de mogelijkheden
 • Afval retoursysteem

  Voor kaal en schoon isolatiemateriaal zijn speciale Airpop inzamelzakken verkrijgbaar die als retourvracht vanaf de bouwplaats of het magazijn meegenomen kunnen worden. Informeer naar onze mogelijkheden. 

  Info aanvragen
 • Brandveilig isoleren met Airpop

  Airpop is een kunststofisolatie. Soms bestaat er nog het misverstand dat toepassing van Airpop als plat dak isolatie daarom niet brandveilig zou zijn. Niets is echter minder waar!  

  Meer info 

Overige dienstverlening

 • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk, zoals verlegplannen bij afschotdaken.
 • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening, de juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend.
 • De plat dak isolatie kan desgewenst met een zelflosser of kraanwagen worden aangeleverd.
 • Bij de productinformatie vindt u diverse detailleringsoplossingen voor onze producten.

Meer weten?

Vraag uw IsoBouw rayonmanager naar al onze mogelijkheden.

Schakel de hulp in van IsoBouw!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.