17 maart 2022

IsoBouw Use4ReUse retoursystemen

EPS-producten zijn 100% recyclebaar. EPS restanten weggooien of stortkosten betalen is daarom zonde. Reststukken kunnen weer perfect gebruikt worden voor de productie van nieuwe producten. IsoBouw biedt u daarom de mogelijkheid om materiaalrestanten van de door ons geleverde producten weer retour te geven.

Inzamelzakken

Voor kaal en schoon EPS zijn speciale EPS inzamelzakken verkrijgbaar. Deze kunnen worden besteld bij de afdeling Verkoop en kosten € 5,00 per stuk netto. Per zak kan ca. 2 m3 EPS worden verpakt. 

Bigbag

retourbag

Ook voor samengestelde producten zoals dakelementen kunnen bij projecten afspraken gemaakt worden over de retourname. IsoBouw beschikt hiervoor over bigbags met een inhoud van ca. 2 m3. De kosten voor een bigbag bedraagt €25,00. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop.

Voor alle systemen geldt:

De inzamelzakken of retourbags kunnen in overleg met IsoBouw bij nieuwe leveringen als retourvracht vanaf de bouwplaats of het magazijn meegenomen worden. Indien er apart gereden moet worden voor het retour halen, dan vragen wij een bijdrage van € 125,00 per rit.

Zie ook onze uitgebreide informatie over het recyclen van EPS.