Info-pagina voor handelaren

Onderscheidende producten verkopen is voor handelaren van levensbelang. Deze geven uw organisatie meer aanzien, hogere marges en een voorsprong op uw concurrentie. Bij IsoBouw bent u hiervoor aan het juiste adres. Ons hele beleid is gefocust op innovativiteit. Wij leveren de service en bedenken producten waarmee uw afnemers beter, makkelijker, sneller, voordeliger… hun werk kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
 • SlimFort-rekentool

  Handige tool voor het berekenen van alle benodigde types en hoeveelheden. Tevens geven wij ter indicatie een kostenvergelijking met andere systemen.

  Naar de rekentool
 • Rc-rekentool

  De isolatiewaarde van producten wordt veelal weergegeven in een Rd-waarde (van alleen het product). Bepalend is echter de Rc-waarde (totale constructie). Met onze RC-rekentool helpen wij u om te bepalen welk product (dikte) u nodig heeft om de gewenste Rc-waarde te behalen. 

  Naar de RC-rekentool
 • Scholing medewerkers

  IsoBouw staat bij HIBIN geregistreerd als erkende opleider voor haar leden. Dit betekent dat onze trainingssessies aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Indien gewenst verzorgen wij trainingen bij ons, bij uw vestiging of op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.   

  Info aanvragen
 • Afval retoursysteem

  Voor kaal en schoon isolatiemateriaal zijn speciale Airpop
  inzamelzakken verkrijgbaar die als retourvracht vanaf de bouwplaats of het magazijn meegenomen kunnen worden.
  Voor samengestelde producten als dakelementen beschikt IsoBouw over een grote retourbox. Informeer naar onze mogelijkheden. 

  Info aanvragen
 • Dakelementen waarop aannemers zitten te wachten

  Nieuwbouw, renovatie, gordingdaken of daken met een dragend dakbeschot, in ons assortiment dakelementen zit altijd een perfect passende oplossing. Wil uw aannemer in het werk details oplossen of moeten wij dat voor hen doen? Alles is mogelijk.

  Naar het assortiment dakelementen
 • Probleemloos plat dak isolatie leveren

  Dakdekkerhandelaren die zekerheid willen over correcte en stipte leveringen van plat dak isolatie zijn bij IsoBouw aan het juiste adres. Onze klanttevredenheidsscore is uitmuntend op dit gebied. Nog geen ervaring? Test u ons maar eens. 

  Naar ons uitgebreid assortiment
 • Voorsprong door innovaties

  Niet alleen IsoBouw, maar ook u kunt een voorsprong krijgen met onderscheidende producten. Wij ondersteunen u met uitgebreide promotiecampagnes richting uw afnemers. Kijk op onze homepage voor 3 recente innovaties.

  Naar recente innovaties

Overige dienstverlening

 • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische en commerciële adviezen via ons projectbureau en onze commerciële buiten- en binnendienst.
 • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening, de juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend. 
 • Bij de productinformatie kunnen voorschrijvers en verwerkers diverse detailleringsoplossingen voor onze producten vinden.

Meer weten?

Vraag uw IsoBouw rayonmanager naar al onze mogelijkheden, hij komt graag bij u langs...op kantoor, maar natuurlijk ook in de bouwput!

Schakel de hulp in van IsoBouw!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.