Infopagina voor architecten

U vervult als architect een cruciale rol in het bouwproces. Wij beseffen dat u daarbij met veel producten te maken heeft en daarom gericht en snel informatie nodig heeft om de juiste producten te kiezen. Producten waarmee u beter, makkelijker, milieuvriendelijker, esthetischer kunt ontwerpen. Door goed naar architecten te luisteren, is IsoBouw als geen ander in staat om u te ondersteunen met innovatieve producten en een uitgebreide service. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
 • 2D/3D/BIM

  BIM vervult een groeiende functie in het ontwerpen en realiseren van gebouwen. IsoBouw is volledig ingericht op deze ontwikkeling en wil ook hier uw werk verlichten. Ons 2D/3D/BIM/Bestek-serviceprogramma maakt Bimmen met IsoBouw-producten eenvoudig.  

  2D-3D-BIM-Bestekservice
 • Detailleringsoplossingen

  Voor veel van onze producten hebben wij aansluitdetails uitgewerkt. Deze detailleringsoplossingen helpen u de juiste detailleringen te hanteren bij bijvoorbeeld goot-, raam- en/of nokaansluitingen.

  Naar de detailleringsoplossingen
 • Luchtdicht bouwen

  Voor het behalen van een lage EPC is een goede combinatie van een hoge RC-waarde en uitgekiende installatiesystemen vereist. Minstens net zo belangrijk is het realiseren van luchtdichte aansluitingen. Ook hierover geven wij u graag tips. 

  Meer info

 • Rc-rekentool

  De isolatiewaarde van producten wordt veelal weergegeven in een Rd-waarde (van alleen het product). Bepalend is echter de Rc-waarde (totale constructie). Met onze RC-rekentool helpen wij u om te bepalen welke dikte u nodig heeft om de gewenste Rc-waarde te behalen. 

  Naar de Rc-rekentool
 • Lagere EPC met SlimFix dakelementen

  IsoBouw beschikt over een groot assortiment dakelementen met Rc-waarden tot wel Rc 12. Ideaal voor het behalen van de huidige eisen in het Bouwbesluit (Rc 6 bij nieuwbouw) maar ook voor nul energiewoningen en/of passief bouwen.  

  Naar het assortiment voor nieuwbouw
 • Elke renovatie verdient een specifieke product-oplossing

  Of het nu om het na-isoleren van gevels of plat /hellende daken gaat. Ieder project is gebaat bij een product dat het beste aansluit op de situatie. IsoBouw houdt hier rekening mee zodat u altijd een passende oplossing heeft. Het gevolg: Kostenbesparingen en een hogere kwaliteit.

  Kijk welke product bij uw project past
 • Meer zekerheid met uitgekiende bouwconcepten

  IsoBouw werkt vaak samen met andere leveranciers om bouwconcepten te bedenken die u meer kwaliteit en zekerheid bieden. Zoals bijv. dak-en gevelisolatie-systemen gecombineerd met zonnepanelen. Een ander voorbeeld van conceptueel bouwen zijn onze projectspecifiek op maat gemaakte prefab-kappen.

  SlimFix(-XT) Solar daksysteem
 • Airpop, het meest duurzaam

  Aandacht voor het milieu wordt steeds belangrijker. Duurzaam en Biobased bouwen winnen terrein. Airpop kan u hierbij helpen. Ons isolatiemateriaal behaalt de beste milieuscores. Niet gek, als je bedenkt dat het voor 98% uit lucht bestaat. 

  Meer informatie over onze milieuscore
 • Brandveilig isoleren met Airpop

  Airpop is een kunststofisolatie. Is de toepassing van Airpop dan wel brandveilig? Zonder meer! Met Airpop kunt u aan alle wettelijke eisen voldoen m.b.t. de brandveiligheid.     

  Meer info

Overige dienstverlening

 • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk.
 • Alle relevante detailleringen zijn via deze site gemakkelijk te downloaden, in elk gewenst bestandsformaat. Dat geldt ook voor alle bestekteksten. Deze vindt u net zoals de detailleringen bij de betreffende productinformatie.

Werkt u met algemene zoeksystemen?

Veel informatie over onze slimme isolatie-oplossingen kunt u ook terugvinden op:

 

Schakel de hulp in van IsoBouw!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.