Infopagina voor architecten

U vervult als architect een cruciale rol in het bouwproces. Wij beseffen dat u daarbij met veel producten te maken heeft en daarom gericht en snel informatie nodig heeft om de juiste producten te kiezen. Producten waarmee u beter, makkelijker, milieuvriendelijker, esthetischer kunt ontwerpen. Door goed naar architecten te luisteren, is IsoBouw als geen ander in staat om u te ondersteunen met innovatieve producten en een uitgebreide service. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

2D/3D/BIM

BIM vervult een groeiende functie in het ontwerpen en realiseren van gebouwen. IsoBouw is volledig ingericht op deze ontwikkeling en wil ook hier uw werk verlichten. Ons 2D/3D/BIM/Bestek-serviceprogramma maakt Bimmen met IsoBouw-producten eenvoudig.  

Detailleringsoplossingen

Voor veel van onze producten hebben wij aansluitdetails uitgewerkt. Deze detailleringsoplossingen helpen u de juiste detailleringen te hanteren bij bijvoorbeeld goot-, raam- en/of nokaansluitingen.

Rc-rekentool

De isolatiewaarde van producten wordt veelal weergegeven in een Rd-waarde (van alleen het product). Bepalend is echter de Rc-waarde (totale constructie). Met onze RC-rekentool helpen wij u om te bepalen welke dikte u nodig heeft om de gewenste Rc-waarde te behalen. 

Schakel de hulp in van IsoBouw!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Stuur een bericht Bel mij terug