Info-pagina voor aannemers

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar aannemers te luisteren, is IsoBouw als geen ander in staat om met verbeteringen te komen. Deze zorgen ervoor dat u uw werk beter, makkelijker, sneller en voordeliger kunt doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
 • Rc-rekentool

  De isolatiewaarde van producten wordt veelal weergegeven in een Rd-waarde (van alleen het product). Bepalend is echter de Rc-waarde (totale constructie). Met onze RC-rekentool helpen wij u om te bepalen welk product u nodig heeft om de gewenste Rc-waarde te behalen. 

  Naar de RC-rekentool
 • SlimFort-rekentool

  Handige tool voor het berekenen van alle benodigde types en hoeveelheden. Tevens geven wij ter indicatie een kostenvergelijking met andere systemen.

  Naar de rekentool
 • 2D-3D-BIM

  BIM vervult een groeiende functie in het ontwerpen en realiseren van gebouwen. IsoBouw is volledig ingericht op deze ontwikkeling en wil ook hier uw werk verlichten. Ons 2D/3D/BIM/Bestek-serviceprogramma maakt Bimmen met IsoBouw-producten eenvoudig.

  2D-3D-BIM-Bestekservice
 • Detailleringsoplossingen

  Voor veel van onze producten hebben wij aansluitdetails uitgewerkt. Deze detailleringsoplossingen helpen u de juiste detailleringen te hanteren bij bijvoorbeeld goot-, raam- en/of nokaansluitingen.

  Naar de detailleringsoplossingen
 • Luchtdicht bouwen

  Voor het behalen van een lage EPC is niet alleen een hoge RC-waarde vereist. Minstens net zo belangrijk is het realiseren van luchtdichte aansluitingen. Ook hierover geven wij u graag tips. 

  Meer info

 • Dakelementen die uw werk eenvoudig maken

  Nieuwbouw, renovatie, gordingdaken of daken met een dragend dakbeschot, in ons assortiment dakelementen zit altijd een perfect bij uw project passende oplossing. Wilt u in het werk details oplossen of moeten wij dat voor u doen? Alles is mogelijk.  

  Naar het assortiment dakelementen
 • Gevelisolatie waarmee u geld verdient

  Of het nu spouwisolatie betreft of gevelisolatie, IsoBouw heeft diverse producten die oftewel voordelig zijn in prijs, oftewel zorgen dat u eenvoudiger en/of sneller kunt werken.  

  Naar het assortiment gevelisolatie
 • Funderingsbekisting waarmee u sneller klaar bent

  Met ons 3-delige funderingsbekisting PowerKist kunt u arbo-vriendelijker, maar bovenal veel sneller werken. Deze funderingsbekisting is bovendien oersterk. Dus geen faalkosten.

  Naar onze funderingsbekisting
 • Verhelderende verwerkingsinstructies

  Bij veel producten wordt bij levering een verwerkingsvoorschrift meegeleverd. Hierin staan stapsgewijs de verwerkingsstappen en technische aandachtspunten voor een perfecte realisatie van uw project.

  De verwerkingsvoorschriften zijn ook te downloaden bij de productinformatie.     

 • Afval retoursysteem

  Voor kaal en schoon isolatiemateriaal zijn speciale Airpop
  inzamelzakken verkrijgbaar die als retourvracht vanaf de bouwplaats of het magazijn meegenomen kunnen worden.
  Voor samengestelde producten als dakelementen beschikt IsoBouw over een grote retourbox. Informeer naar onze mogelijkheden. 

  Info aanvragen
 • Scholing

  IsoBouw biedt meerdere mogelijkheden om productspecifieke training te ontvangen. Dit kan via scholingsmogelijkheden bij IsoBouw in Someren, maar ook op locatie elders in Nederland.

  Bekijk de mogelijkheden

Meer dan innovatieve producten

Naast kwalitatief hoogstaande producten kunnen wij uw werk extra verlichten dankzij een uitgebreide dienstverlening:

 • Indien gewenst ondersteunen wij u met technische adviezen en tekenwerk.
 • Logistiek is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening, de juiste hoeveelheden op tijd leveren is natuurlijk vanzelfsprekend.
 • Bij de productinformatie vindt u diverse detailleringsoplossingen voor onze producten.
 • Om veilig uw hellend dak elementen te kunnen monteren beschikken wij over een binnen IsoBouw ontwikkeld hijssysteem.

Meer weten?

Vraag uw IsoBouw rayonmanager naar al onze mogelijkheden, hij komt graag bij u langs...op kantoor, maar natuurlijk ook in de bouwput!

 

Schakel de hulp in van IsoBouw!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact op om te ontdekken hoe IsoBouw u kan helpen:

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.