19 oktober 2022

Welkom bij DAKEN & ZAKEN

IsoBouw nodigt u graag uit een bezoek te brengen aan de beurs DAKEN & ZAKEN op donderdag 3 november in Evenementenhal Gorinchem. Wij focussen ons tijdens deze beurs op isolatiesystemen voor PV daken.

DAKEN & ZAKEN is de plek waar opdrachtgevers, leveranciers en verwerkers binnen de dakenbranche elkaar ontmoeten. Deze beurs biedt alle belanghebbenden de gelegenheid om in een rustige sfeer met elkaar in gesprek te gaan. 

Om invulling te geven aan de groeiende toepassing van pv-systemen tonen wij tijdens DAKEN & ZAKEN isolatiesystemen voor het platte en hellend dak die voorzien worden van PV-systemen. Aan bod komen o.a.:

Plat dak isolatie
Een prominente plek op de stand is bestemd voor PowerTop Protect. Met een toplaag van EPS 150 en een brandwerende beschermlaag is deze milieuvriendelijke ‘dual density’ isolatieplaat intensief beloopbaar en bij uitstek geschikt voor PV-daken.

Ter ondersteuning introduceren wij IsoGarant. Een nieuwe servicedienst waarmee IsoBouw marktpartijen ondersteunt bij het nemen van de juiste maatregelen wanneer een met EPS geïsoleerd plat dak wordt voorzien van een PV-systeem. Dit geeft de zekerheid dat een gebouw met PV-installatie normaal verzeker­baar is.

Solar renovatie­panelen
Voor het na-isoleren van hellende daken levert IsoBouw isolerende dakpanelen voor de toepassing van PV. Getoond worden de SlimFix RenoTwin Solar elementen voor een waterdicht en hoog renderend PV-dak bij renovatieprojecten.

Wij kijken uit naar uw komst!

Beursinfo

Datum: donderdag 3 november.
Openingstijden: Van 10.00 tot 18.00 uur. 
Locatie: Evenementenhal Gorinchem Next Level. 
Standnummer: 126.

Klik hier voor meer info over de beurs en meld je aan.