07 november 2023

Verkoop Jackodur XPS-bouwproducten vanaf 1-1-24 door IsoBouw

Vanaf 1 januari 2024 zal IsoBouw in Nederland de verkoop van de Jackodur XPS bouwproducten overnemen van Jackon. Hiermee verwachten wij het serviceniveau m.b.t. de levering van deze producten te verbeteren.

Al geruime tijd maakt Jackon Insulation GmbH, net zoals IsoBouw, onderdeel uit van de BEWi Group. Deze integratie van deze beide bedrijven onder dezelfde moeder, biedt ons de mogelijkheid om onze krachten te bundelen.

Voor Nederland betekent dit, dat per 1 januari 2024 IsoBouw de verkoop en service van de Jackodur XPS bouwproducten zal overnemen van Jackon. De verkoop van alle overige XPS bouwproducten, zoals Jackoboard, zal ongewijzigd via Jackon blijven lopen.

Met deze stap verwachten wij het serviceniveau met betrekking tot de levering van Jackodur bouwproducten verder te verbeteren. Zo zal IsoBouw een voorraad-hub worden van Jackodur bouwproducten. Voor afnemers betekent dit o.a.:

  • Eenvoudige combinatiebestellingen van EPS en XPS.
  • Kortere levertijden.
  • Lagere franco-orderwaardes.
  • Minder noodzakelijke voorraden in uw magazijn.

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met uw vaste contactpersoon bij IsoBouw.