13 april 2023

IsoBouw sluit zich aan bij Cirkelstad

Cirkelstad is een landelijk netwerk voor koplopers op het gebied van circulariteit in de bouwsector. Wij zijn blij te kunnen melden dat IsoBouw als koploper binnen de isolatiemarkt, op het gebied van circulariteit, de samenwerking is aangegaan met Cirkelstad.

Deelnemers aan dit netwerk zijn aannemers, onderhoudspartijen, adviseurs, woningcorporatie en diverse fabrikanten, die samen willen doen, leren en elkaar willen ontmoeten. Voor meer informatie: Cirkelstad, hét platform voor koplopers in de bouw - Cirkelstad

De overheid heeft een forse ambitie geformuleerd: Nederland Circulair in 2050.
Om deze ambitie te bereiken is er een versnelling nodig in de bouwsector. Maar door de vele definities van circulariteit, worden er veel termen gebruikt wat vaak ruis oplevert. In dit kader heeft Cirkelstad, 'Het Nieuwe Normaal' ontwikkeld. Met 'Het Nieuwe Normaal' werken we samen toe naar een eenduidige taal en nieuwe standaard op het gebied van circulair bouwen. Dus geen "greenwashing" maar concreet met circulariteit aan de slag gaan.

Wij zijn als IsoBouw trots te kunnen melden dat wij ons hebben aangesloten bij dit netwerk van koplopers. We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen!