IsoBouw genomineerd voor 'Fabrikant van de toekomst'

05 oktober 2017

Tijdens het HIBIN-congres ‘ Bouwgroothandel Bijeen’ in Amersfoort werd op 4 oktober bekend gemaakt dat IsoBouw is genomineerd voor de ‘Fabrikant van de Toekomst’.

Hibin fabrikant van de toekomst

Een enquête onder ruim vierhonderd bij Koninklijke Hibin aangesloten bouwgroothandelsvestigingen heeft tien kandidaten opgeleverd, waaronder dus IsoBouw. In een tweede ronde wordt nu iedereen die werkzaam is binnen de bouwgroothandel gevraagd om de fabrikanten inhoudelijk te beoordelen. Her resultaat levert uiteindelijk op 22 maart 2018 een winnaar op in één van de 3 volgende categorieën: Duurzaamheid, digitalisering en kennisdeling.

Deze 3 categorieën zijn de voornaamste thema’s in de samenwerking tussen fabrikanten en bouwgroothandel in de komende jaren. In de enquête wordt onder andere gevraagd naar de mate waarin fabrikanten zich inspannen om producten en het productieproces te verduurzamen, het bestelproces te digitaliseren en kennis en ervaring te delen met de groothandel

Hibin wil in het licht van veranderende (markt)omstandigheden werken aan een goede relatie waarbinnen fabrikanten en groothandel elkaar waar mogelijk versterken. De uitkomsten van het onderzoek moeten individuele bedrijven handvatten geven om de relatie op inhoud te verstevigen. Hibin wil onderzoeken hoe het verbinden van fabrikanten en groothandel vanuit de brancheorganisatie ondersteund kan worden.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.