04 mei 2022

Innovaties tijdens Gevel 2022

Graag nodigt IsoBouw u uit om een bezoek te brengen aan de beurs GEVEL: dé vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil. IsoBouw presenteert enkele spraakmakende innovaties. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen van 31 mei t/m 2 juni in de Jaarbeurs Utrecht.

Op GEVEL 2022 vindt u de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. Met dit jaar als thema INCEPTION, dat staat voor 'aanvang, begin, start'. Een eerste stap, een nieuw tijdperk. 

Met een divers aanbod van onder andere exposerende bedrijven, interactieve exposities, een innovatietheater en een kunstgalerie is er veel ruimte om te netwerken, nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten en je te laten inspireren door het inhoudelijke programma.

Innovaties vanuit IsoBouw!

Een prominent product op onze stand is het gevelisolatiesysteem SlimFort. Wij tonen u de veelzijdigheid van dit circulair isolatiesysteem aan de hand van diverse gevelconstructies met verschillende types gevelbekleding. Nieuw is de toepassing van SlimFort bij houtskeletbouw. Ook deze optie laten wij zien.   

Daarnaast besteden wij ook aandacht aan de derde gevel, het dak. Zowel voor nieuwbouw, als ook voor renovatie tonen wij een dakisolatiesysteem voor hellende daken ten behoeve van indak PV-systemen. Een waterdichte oplossing die uniek is en de garantie biedt dat de PV-panelen optimaal geventileerd zijn. Hierdoor wordt het rendement verhoogd.

Wij kijken uit naar uw komst!

Beursinfo

Datum: 31 mei, 1 en 2 juni 2022.
Openingstijden: Van 10.30 tot 17.30 uur. 
Locatie: Jaarbeurs Utrecht. 
Standnummer: 03.B005.

Klik hier voor meer info over de beurs.

Toegangskaarten

Voor GRATIS toegangskaarten: Klik op onderstaande banner.