Doe mee met het IsoBouw EK-spel

 

 

Doe mee met ons EK-spel en maak kans op mooie prijzen.

Ga hier naar de prijsvraag!

Hoe neem je deel?

  • Volg onze IsoBouw-bedrijfspagina op LinkedIn en/of Facebook zodat je niets mist.
  • In de week voorafgaande aan het EK en gedurende het EK worden via Facebook en LinkedIn meermaals prijsvragen gesteld (op beide platformen dezelfde vragen); 
  • Zie je een prijsvraag op één van de twee platforms? Klik op de link in de social media post en stuur je antwoord(en) vervolgens in via het invulformulier op onze website.

Tip

Neem je deel via LinkedIn? Zo mis je zeker geen bericht: Ga naar ons profiel, klik op de bel en vink ‘Alle nieuwe bijdragen’ aan.

 

Wat kun je winnen?

Er worden twee typen posts geplaatst met daarin de vragen en een bijhorende prijs. Om te winnen heb je een beetje kennis, snelheid en een vooruitziende blik nodig.

De twee typen posts zijn:

  • Een BBQ-post
  • Een F1-post

In een BBQ-post worden 2 vragen gesteld. Bij ieder BBQ-post wordt een winnaar bepaald die één Kamado barbecue (18 inch) wint. Je hebt dus meerdere kansen om deze BBQ te winnen.

Daarnaast hebben we ook nog een SUPER prijs. Voor de winnaar liggen TWEE TOEGANGSTICKETS klaar voor de F1 in Zandvoort op zaterdag 24 en zondag 25 augustus.

Win 2 tickets voor F1 in Zandvoort!

Daar moet je dan wel iets meer voor doen. Vanaf 10 juni versturen wij op verschillende momenten in totaal drie F1-post. Elke post bevat één vraag die een bepaald aantal punten waard is. De winnaar wordt bepaald o.b.v. de antwoorden op de drie vragen.

Succes!