isolatie

Tempex

De isolatiematerialen van IsoBouw danken hun hoogstaande kwaliteit aan de EPS, ook wel piepschuim of tempex genoemd. Het gebruik van tempex brengt vele voordelen met zich mee. Met de zeer isolerende werking, vochtbestendigheid en een lange levensduur is tempex ideaal voor de isolatie van bijvoorbeeld daken, gevels en vloeren. Ook de brandveilige SE-kwaliteit en het feit dat tempex zeer drukvast is maken ons isolatiemateriaal tot het beste wat er is.

Wij leveren kwalitatief zeer hoogwaardige dakplaten, gevelplaten en vloerplaten. Bovendien geven wij deskundige adviezen. Als vanzelfsprekend kunt u bij IsoBouw rekenen op een klantgerichte service. Dit totaalplaatje maakt IsoBouw tot het adres bij uitstek als het gaat om isolatiemateriaal.

Met vragen over tempex of specifieke isolatieproducten kunt u IsoBouw bijvoorbeeld telefonisch benaderen. Ons nummer is 0493 498 111. Ook faxen naar 0493 495 971 of stuur een e-mail naar info@isobouw.nl. We verwijzen u dan door naar de juiste persoon voor uw regio of uw vraag. Als u diegene direct wilt benaderen, kunt u onder 'Contact' de gegevens voor uw specifieke gebied vinden.


Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen:

Bel mij terug Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111Bel mij terug