isolatie

Tempex

IsoBouw is al meerdere jaren marktleider binnen de isolatiemarkt met hoogwaardig EPS, ook wel tempex of piepschuim genoemd. Kies voor onze innovatieve isolatieoplossingen met een aanhoudende isolatiewaarde en zorg voor een zo laag mogelijke energierekening. Laat u helpen door het deskundige oog van IsoBouw en neem vandaag nog contact op.

Tempex; het beste isolatiemateriaal
Dat de isolatiematerialen van IsoBouw geroemd worden om hun kwaliteit is omdat de producten bestaan uit hoogwaardig polystyreen, ook wel tempex genoemd in de volksmond. Wanneer u tempex gebruikt profiteert u automatisch van diverse voordelen:

  • Vochtbestendigheid
  • Lange levensduur
  • Aanhoudende, sterke isolatiewaarde
  • Brandveilige SE-kwaliteit
  • Zeer drukvast

Bovenstaande eigenschappen maken EPS tot het beste isolatiemateriaal voor de beste prijs. Op een eenvoudige manier isoleert u gevels, daken, vloeren, zolders of gehele huizen.
Naast het leveren van isolatiematerialen, geven wij u ook graag deskundig antwoord op al uw isolatie-vraagstukken.

Contact
Wij van IsoBouw helpen u graag bij het isoleren van uw bestaande of nieuwe woning. U kunt bij uitstek bij ons terecht voor hoogwaardig isolatiemateriaal en voor advies op maat. Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Tempex van de beste kwaliteit bestelt u bij isolatiespecialist IsoBouw. Plaats vandaag nog een order en profiteer van voordelige prijzen.


Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen:

Bel mij terug Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111Bel mij terug