Wij zijn circulair!

circulair isoleren

Airpop® is een van de meest milieuvriendelijke isolatiematerialen. Dat is wetenschappelijk aangetoond met de DUBOkeur-certificaten voor onze producten. Deze certificering geeft u de garantie dat onze producten in hun toepassingsgebied tot de best scorende producten behoren op milieugebied. Deze uitstekende score wordt ook bevestigd in de Nationale Milieu Database (NMD).

De nieuwe buzz-woorden zijn ‘circulariteit’ en 'circulair bouwen'. Daar waar een goede milieuprestatie veelomvattend is, is circulariteit wat specifieker maar mogelijk net zo verwarrend. Aan de hand van het 10R-circulariteitsmodel leggen wij u uit waarom IsoBouw en onze isolatieproducten circulair zijn en de beste bijdrage leveren aan een circulaire economie.

Europese samenwerking in duurzame en circulaire isolatie

Het aanbieden van een circulaire isolatie heeft niet alleen topprioriteit bij IsoBouw. Ook bij onze holding, BEWI, is duurzaamheid en circulariteit een integraal bedrijfsonderdeel. BEWI heeft haar ambities in duurzaamheid uitgewerkt in een plan met duidelijk vastgelegde doelstellingen voor 2030

Deze strategische benadering in duurzaamheid is gebaseerd op de volgende 3 beloftes:

1: Circulair zijn

2: Actief samenwerken met partners

3: Bijdragen aan een inclusieve samenleving