Wij zijn circulair!

circulair isoleren

Airpop® is een van de meest milieuvriendelijke isolatiematerialen. Dat is wetenschappelijk aangetoond met de DUBOkeur-certificaten voor onze producten. Deze certificering geeft u de garantie dat onze producten in hun toepassingsgebied tot de best scorende producten behoren op milieugebied. Deze uitstekende score wordt ook bevestigd in de Nationale Milieu Database (NMD).

De nieuwe buzz-woorden zijn ‘circulariteit’ en 'circulair bouwen'. Daar waar een goede milieuprestatie veelomvattend is, is circulariteit wat specifieker maar mogelijk net zo verwarrend. Aan de hand van het 10R-circulariteitsmodel leggen wij u uit waarom IsoBouw en onze isolatieproducten circulair zijn en de beste bijdrage leveren aan een circulaire economie.

Europese samenwerking in circulaire isolatie

BEWISynbra circular

Het aanbieden van een circulaire isolatie heeft niet alleen topprioriteit bij IsoBouw. Ook bij onze holding, BEWiSynbra, is circulariteit een integraal bedrijfsonderdeel. Met BEWISynbra Circular is hiervoor zelfs een aparte business unit opgericht. De kernfunctie van BEWISynbra Circular is het verzamelen en recyclen van airpop®-materiaal voor de BEWiSynbra-bedrijven in Europa. Voor de middellange termijn is een recyclingdoelstelling van 60.000 ton airpop® gedefinieerd.

circulaire airpop isolatie

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.