Update beschikbaarheid polystyreen

16 maart 2021

Met dit bericht geven wij een update over de implicaties van de huidige marktsituatie in verband met het Europese tekort aan de grondstof styreen, het basismateriaal voor polystyreen.

Hoewel de huidige grondstoffensituatie een uitdaging is voor onze industrie, is het belangrijk voor IsoBouw om een betrouwbare partner voor onze klanten te zijn. Omdat IsoBouw onderdeel uitmaakt van BEWi kunnen wij hier ook daadwerkelijk invulling aan geven.

BEWI is een van de grootste leveranciers van EPS-verpakkingen, componenten en isolatieoplossingen in Europa. Het bedrijfsmodel van BEWi omvat zowel de productie van grondstoffen als ook de productie van eindproducten. Daarnaast is de aankoopstrategie van BEWI erop gericht om een stabiele aanvoer van zowel nieuwe grondstoffen als ook gerecycled materiaal te verzekeren.

Dit stelt ons in staat om de leveringen aan onze klanten te waarborgen ondanks de actuele uitdagingen met betrekking tot de beperkte beschikbaarheid van styreen in Europa. Dus ook in lastige tijden kunt u rekenen op de continuïteit in de leveringen van onze innovatieve EPS-isolatiesystemen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.