NIEUW: Handige rekentool voor gevelisolatiesysteem

19 juni 2017

Om het werk van verwerkers te verlichten, heeft IsoBouw een nieuwe rekentool ontwikkeld. Hiermee kan snel en eenvoudig een overzichtelijke materialenlijst worden samengesteld bij de toepassing van het SlimFort gevelisolatiesysteem.

SlimFort gevelisolatie rekenhulp 

Via ‘slimfort-tool.isobouw.nl’ kunnen gebruikers met slechts 5 selectievelden alle benodigde gegevens van hun project aangeven. Het programma genereert vervolgens automatisch een complete materialenlijst die geheel is afgestemd op de projectspecifieke uitgangspunten, zoals bijvoorbeeld de gewenste Rc-waarde, het gewicht van de gevelbekleding, gebouwhoogte etc..
Desgewenst kunnen de prestaties van SlimFort vergeleken worden met andere systemen. IsoBouw toont o.a. dat het verschil in aanschafkosten van de SlimFort isolatieplaten ruim gecompenseerd wordt door de beduidend lagere kosten voor de overige materialen en voor de verwerking. In totaliteit is daardoor de toepassing van het hoogwaardige SlimFort-systeem veel voordeliger.

Vergelijking prestaties gevelisolatie 

Aanleiding voor de ontwikkeling van de tool was het enthousiasme van verwerkers die massaal het innovatieve gevelisolatiesysteem omarmen. Met de tool kunnen zij nu binnen enkele minuten de materiaalbehoefte bepalen van isolatielaag, bevestigers t/m tweede regelwerk.

materialenlijst SlimFort gevelisolatie

SlimFort gevelisolatie is een door IsoBouw gepatenteerd systeem met een aaneengesloten isolatieschil, die optimaal geventileerd is. Hierdoor wordt de levensduur van de gevelbekleding verlengd. Dankzij de geïntegreerde bevestigingsbeugels is het systeem kinderlijk eenvoudig en snel toepasbaar.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.