23 juni 2014

Jackon en IsoBouw gaan samenwerken

IsoBouw Systems neemt de verkoop en distributie in Nederland over van de XPS-producten Jackodur en Jackoboard van Jackon Insulation GmbH.

IsoBouw Systems neemt de verkoop en distributie in Nederland over van de XPS-producten Jackodur en Jackoboard van Jackon Insulation GmbH.

JACKON Logo CMYK   Logo Nl

Dr. Anton Klotz, directeur Jackon: “De keuze voor de samenwerking met IsoBouw is een logische stap. De producten van beide bedrijven vinden via dezelfde kanalen de weg naar onze klanten. IsoBouw kent de markt en belangrijker, de klanten en hun verwachtingen. De overname van de verkoopactiviteiten zal daarom snel en probleemloos verlopen. Bovendien is XPS nauw verwant aan EPS. Beide isolatiematerialen kennen dezelfde grondstoffen en vullen elkaar heel goed aan qua toepassingen”.

Met de samenwerking tussen Jackon en IsoBouw ontstaat er een alliantie tussen twee sterke merken met een vergelijkbare bedrijfsfilosofie. Beide bedrijven hebben een grote focus op het ontwikkelen van unieke isolatiesystemen met een onderscheidend vermogen en een hoge kwaliteit, waarbij een uitstekende service vanzelfsprekend is.

Will Kemperman, algemeen directeur IsoBouw: “Door deze verbreding van onze mogelijkheden zullen wij in staat zijn om onze innovatieve productontwikkelingen verder te intensiveren. Voor de markt betekent dit nog meer onderscheidende producten waarmee onze wederzijdse klanten zich kunnen blijven profileren”.

De overeenkomst tussen beide bedrijven houdt in dat vanaf juli 2014 IsoBouw de aanspreekpartner is voor alle zaken met betrekking tot de verkoop en services van de Jackodur en Jackoboard producten.