16 oktober 2014

IsoBouw wederom door HIBIN gecertificeerd

Op 15 oktober j.l. ontving IsoBouw wederom het certificaat 'Erkende Fabrikantenopleiding' van Koninklijke Hibin.
Op 15 oktober j.l. ontving IsoBouw wederom het certificaat 'Erkende Fabrikantenopleiding' van Koninklijke Hibin.
 
De trainingen die IsoBouw aan haar afnemers aanbiedt, zijn het afgelopen halfjaar door deskundigen van Hibin Opleidingen aan een uitgebreid onderzoek onderworpen. De trainingen zijn onder andere beoordeeld op concrete doelen en meetbare resultaten. Erkenning geeft de garantie dat een fabrikantenopleiding aansluit bij de reguliere vakopleidingen en bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van de cursist.
 
Met de certificering van Erkende Fabrikantenopleidingen wil Koninklijke Hibin een bijdrage leveren aan de toegevoegde waarde van de branche. De inpassing van trainingen van fabrikanten in het totale opleidingsaanbod draagt bij aan een continu relevant en passend aanbod voor de professionele bouwmaterialengroothandel en bevordert een ontwikkelingsgerichte houding van werknemers in de branche.
 
Doel is om de trainingen die fabrikanten aanbieden, goed te laten aansluiten en voortbouwen op de vakopleidingen die Hibin Opleidingen biedt. Zo wordt de kwaliteit van de opleidingen gewaarborgd én zichtbaar gemaakt. Bovendien wordt kennisontwikkeling zo een gedeelde verantwoordelijkheid; goed voor de bouwmaterialenhandel en goed voor de fabrikanten zelf. Werknemers profiteren, omdat producttrainingen passen in hun professionele ontwikkeling met behulp van vakopleidingen.
 
IsoBouw biedt de volgende erkende trainingen aan:
  • Isolerende sandwich dakelementen
  • Funderingsbekisting en vloerisolatie
  • Gevelisolatie
  • Zolderisolatie