07 januari 2020

IsoBouw vernieuwt renovatieplaten hellend dak

NOM-ready / passief renoveren wordt nu nog eenvoudiger dankzij de vernieuwde SlimFix Reno renovatieplaten van IsoBouw.

De dampopen isolatieplaten zijn leverbaar met een Rc-waarde t/m 11.0 en creëren een doorlopende isolatieschil die water- en luchtdicht kan worden afgedicht.
Ook aan het verwerkingsgemak is gedacht. De toplaag is voorzien van anti-slip noppen en een kleurbedrukking. De renovatieplaten zijn hierdoor nog veiliger beloopbaar en voorkomen zonverblinding. Drie ingelijmde tengellatten maken de elementen constructie zeer sterk waardoor o.a. overstekken eenvoudig kunnen worden gerealiseerd.
2 varianten
Het assortiment bestaat uit SlimFix Reno+ en SlimFix RenoTwin. De eerste is voor toepassing op een dragend dakbeschot. SlimFix RenoTwin kan vrijdragend gemonteerd worden op oneffen onderconstructies, zoals bijvoorbeeld op bestaande dakelementen. Voor beide varianten geldt dat ze zonder meerprijs kunnen worden voorzien van een nokafschuining en/of een gootdetail voor het opvangen van de afschuifkrachten.

Circulair renoveren
Vanaf nu levert IsoBouw de renovatieplaten altijd op lengtespecificatie zonder meerprijs. Dit voorkomt afval op de bouwplaats. Mocht er toch nog materiaal overblijven dan biedt IsoBouw de mogelijkheid om reststukken retour te nemen voor hergebruik. Net zoals voor alle andere producten van IsoBouw geldt namelijk dat ook de dakplaten volledig recyclebaar zijn.

Intro-actie: GRATIS schroefhulp t.w.v. € 25,-

Bij iedere bestelling van SlimFix Reno+ of SlimFix RenoTwin vanaf 150 m2 ontvangt u GRATIS een SlimFix schroefhulp.

  • Geldig bij een minimale afname van 150 m2.
  • Maximaal 1 SlimFix schroefhulp per project.
  • De actie loopt tot 31-3-2020.

De schroefhulp is ideaal voor het bevestigen van lange schroeven bij Rc-waarden vanaf 6.0. Schroeven kunnen haaks of in een hellingshoek van 67° geleid worden.

  • Eenvoudige 67° bevestiging voor het opvangen van de afschuifkrachten bij overstekken (SlimFix RenoTwin).
  • Vereenvoudigt en versnelt de montage.
  • Altijd een perfecte schroefbevestiging.
  • Ook te gebruiken bij de bevestiging van andere SlimFix dakelementen.

Vraag meer info aan.