06 september 2018

IsoBouw toont innovaties op Energiebeurs

Maak kennis met de nieuwste isolatie-oplossingen voor renovatie + nieuwbouw en ontmoet IsoBouw tijdens de vakbeurs Energie 2018 in Den Bosch.

Tijdens de vakbeurs toont IsoBouw enkele nieuwe isolatiesystemen die u helpen uw project duurzamer, kwalitatief beter, sneller en eenvoudiger uit te voeren. 

Aan bod komt o.a. ‘s werelds eerste dakelement dat volledig is afgestemd op de hoge eisen die gesteld worden aan de toepassing van zonnepanelen. Een ander voorbeeld is de nieuwe luchtdichte en afwaterende oplossing voor onze SlimFix Spoor dakelementen. En natuurlijk besteden wij ook aandacht aan ons zeer succesvolle gevelisolatiesysteem SlimFort.

Workshop  'Duurzaam energie besparen en opwekken'

De toepassing van zonnepanelen neemt in ras tempo toe. Dit betekent dat de dakconstructie mee verandert. Daar waar isolerende dakelementen voorheen bijna altijd met pannen werden afgedekt, kan dit nu ook een PV-paneel zijn. Maar welke invloed heeft dit op de waterkering en de vocht- en ventilatiehuishouding? De toepassing van PV-panelen, en met name bij indak-systemen, stelt andere eisen aan een bouwkundig duurzaam dak. In de workshop bespreekt IsoBouw de aandachtspunten en helpt u op weg met goede tips.

De workshop staat elke dag ingepland van 14.15 - 14.45 uur in het theater 'Binnenklimaat'.

Beursinfo

Datum: 9, 10 en 11 oktober 2018.
Openingstijden: Van 10.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Brabanthallen Den Bosch.
Standnummer: Hal 3 D050.

Klik hier voor meer info over de beurs.

GRATIS toegangskaarten

Voor toegangskaarten: Klik op onderstaande banner.