IsoBouw-innovaties tijdens Gevel2020

02 januari 2020

Graag nodigt IsoBouw u uit om kosteloos een bezoek te brengen aan de beurs GEVEL: dé vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil. IsoBouw presenteert enkele spraakmakende innovaties. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op 28, 29 of 30 januari in Rotterdam Ahoy!

Op GEVEL2020 vindt u de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. Met een divers aanbod van ruim 125 exposerende bedrijven, verschillende exposities en drie theaters met een vol dagprogramma, is er veel ruimte om te netwerken, nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten en je te laten inspireren door het inhoudelijke programma.

Spraakmakende innovaties!

Vuurvaste isolatie
Aan bod komt o.a. nieuwe vuurvaste gevelisolatiesysteem. Snel en eenvoudig toepasbaar en een uitstekend alternatief als de eisen een stapje hoger moeten zijn. 

Solar renovatiepanelen
Om invulling te geven aan de groeiende toepassing van PV-systemen introduceert IsoBouw speciaal daarop afgestemde isolerende dakpanelen. Bekend waren al de SlimFix Solar dakelementen voor de nieuwbouw. Nieuw zijn de SlimFix RenoTwin Solar elementen voor een waterdicht en hoog renderend PV-dak bij renovatieprojecten.

Vernieuwde spouwisolatie
IsoBouw heeft haar succesvolle PolyFortPro spouwisolatie verder verbeterd. Met een slimme aanpassing worden koudebruggen verminderd en is de verwerking nog eenvoudiger en sneller.

GRATIS toegang

U kunt u registreren voor GRATIS toegang tot de beurs door op onderstaande banner te klikken.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.