Innovaties op de Renovatiebeurs

13 april 2018

Van 23 t/m 25 mei vindt in de Brabanthallen in Den Bosch weer de Renovatiebeurs plaats. CO2 reductie en verbetering van de isolatieschil is bij dit thema een belangrijk onderdeel. Als specialist in na-isolatiesystemen kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies. Wij verwelkomen u dan ook graag op onze stand 03.A024.

Bijna energieneutraal bouwen (BENG), Nul op de Meter (NOM) of geheel van het gas af: Besparing van energie door verbetering van de thermische isolatieschil wordt almaar belangrijker. Want: De best bespaarde energie is de niet gebruikte energie!

Als renovatiespecialist in na-isolatiesystemen voor o.a. het dak en gevel mag IsoBouw natuurlijk niet ontbreken op deze beurs. 

Wat kunt u verwachten?

Aan bod komt een innovatieve oplossing voor het na-isoleren van gevels t.b.v. droge gevelsystemen, waaronder ook open houten gevels.

Daarnaast besteden wij ook uitgebreid aandacht aan het dak. Wij tonen ‘s werelds eerste dakelement dat volledig is afgestemd op de hoge eisen die gesteld worden aan de toepassing van zonnepanelen: Dampopen, waterkerend en optimaal ventilerend voor een lange levensduur van de dakconstructie en een hoger rendement op de zonnepanelen. 

Voor het na-isoleren van een oud ,oneffen, hellend dak zullen onze vrijdragende dakelementen u mogelijk inspireren voor een waterdicht, dampopen en voordelig geïsoleerd dak. 

Liever van binnenuit na-isoleren? Met onze luchtdichte zolderisolatie wordt dat in slechts 3 arbeidsgangen een fluitje van een cent.  

U ziet het. Genoeg redenen om onze stand te bezoeken tijdens de Renovatiebeurs. 

Beursinfo

Datum: 23, 24 en 25mei 2018.
Openingstijden: Van 10.00 tot 17.00 uur. 
Locatie: Brabanthallen Den Bosch.
Standnummer: 03 A024.

Klik hier voor meer info over de beurs.

Toegangskaarten

Voor GRATIS toegangskaarten: Klik op onderstaande banner.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Deze webpagina is niet geschikt voor mobiele devices

U kunt deze pagina openen via uw desktop.