08 december 2017

Innovaties op de Gevelbeurs

Dinsdag 23 t/m donderdag 25 januari vindt in Rotterdam (Ahoy) weer de Gevelbeurs plaats. Als u wilt weten welke nieuwe ontwikkelingen er zijn op isolatiegebied en hoe u hier uw voordeel uit kunt halen, bezoek dan onze stand.

Energiebesparing heeft topprioriteit! Isoleren speelt hierin een belangrijke, zei het niet de belangrijkste, rol. Want de meest eenvoudige bespaarde energie is de niet gebruikte energie. Op het dak en de gevel is hierin de meeste winst te behalen. Logisch dus dat IsoBouw aanwezig is op de Gevelbeurs.

Gevelbeurs

Wat kunt u verwachten?

Aan bod komen diverse isolatiesystemen voor de gevel. Traditionele systemen zoals spouwmuurisolatie, maar ook nieuwe innovatieve oplossingen voor o.a. droge gevelsystemen.

Daarnaast besteden wij ook aandacht aan de derde gevel: Het dak. Wij tonen ‘s werelds eerste dakelement dat volledig is afgestemd op de hoge eisen die gesteld worden aan de toepassing van zonnepanelen: Dampopen, waterkerend en optimaal ventilerend voor een lange levensduur van de dakconstructie en een hoger rendement op de zonnepanelen. 

U ziet het. Genoeg redenen om onze stand te bezoeken tijdens de Gevelbeurs. 

Beursinfo

Datum: 23, 24 en 25 januari 2018.
Openingstijden: Van 11.00 tot 17.00 uur (op woensdag tot 20.00)
Locatie: Ahoy Rotterdam.
Standnummer: 1 A030.

Klik hier voor meer info over de beurs.

Toegangskaarten

Voor GRATIS toegangskaarten: Klik op onderstaande banner.

gevelbeurs