De deadline voor deze vraag is voorbij. Wees niet ongerust, er komen meerdere vragen en dus ook meerdere kansen. Houdt onze socials in de gaten voor de volgende vraag. 

Beantwoord jij deze vraag goed?

Dan maak jij een goede kans om deze geweldige prijs te winnen: TWEE TOEGANGSTICKETS voor de F1 in Zandvoort op zaterdag 24 en zondag 25 augustus. Deze vraag maakt onderdeel uit van ons EK-spel.  

 

F1-tickets - vraag 2: (voor 8 punten)

Hoeveel doelpunten worden er tijdens het EK in totaal gescoord tijdens de knock-outfase (29 juni t/m 14 juli; 8e finales t/m de finale)? (zonder penaltyreeksen)

 

Stuur je antwoord in via onderstaand invulformulier.
De deadline voor het indienen van het antwoordformulier hiernaast is vrijdag 28 juni om 16:00. 

Spelregels:

  • Alleen volgers van onze bedrijfspagina op Facebook of LinkedIn komen in aanmerking voor de prijs. Volg je ons nog niet? Doe dat dan alsnog via LinkedIn of Facebook.
  • Iedere deelnemer mag deelnemen onder 1 naam/e-mailadres (wat overeenkomt met het persoonlijke social media account). Gebruik bij het beantwoorden van de overige F1-vragen dezelfde naam en hetzelfde e-mailadres. 
  • De deelnemer moet ouder zijn dan 18 jaar.
  • Alleen antwoorden die via het antwoordformulier worden ingezonden zijn geldig.
  • In totaal worden er vanaf 10 juni en tijdens het EK drie vragen gesteld voor het winnen van de F1 tickets. Een goed antwoord op vraag 1 = 10 punten, op vraag 2 = 8 punten en op vraag 3 = 5 punten. Winnaar van de tickets is diegene met de meeste punten. Bij een gelijk aantal punten bepaald de snelheid van deelname (indienen van het correct ingevulde formulier) de uiteindelijke winnaar.
  • Ben jij onze winnaar? Dan nemen we via het e-mailadres dat is ingegeven, contact met je op. 
  • Door deel te nemen aan ons EK-spel ga je akkoord met deze spelregels.