isolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie is één van de specialisaties van IsoBouw. IsoBouw is het juiste adres op het gebied van onder andere isolatiemateriaal. Wij zetten al jarenlang de trend als het gaat om innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. We werken met de meest recente technologie én op een milieubewuste manier mee aan uw leefomgeving. Een goede vloerisolatie is wat dat betreft essentieel.

Eenvoudig aan te brengen vloerplaten of klik-vloerplaten vindt u bij IsoBouw. Dankzij de EPS-technologie kunt u rekenen op onmisbare eigenschappen als vochtongevoeligheid en goede betonhechting. Dit resulteert in optimale vloerisolatie. Zoekt u vloerisolatie die de doorgang van het geluid naar onderliggende verdiepingen tegenhoudt? Dan is onze dB-vloerplaat een uitstekende optie, met zowel thermische isolatie als geluidsisolatie als belangrijkste eigenschappen.

Aanvullende informatie vindt u door op onze producten te klikken, of door onder 'Brochures' onze brochure over ESP vloerplaten te bekijken. Wilt u samen met IsoBouw vloerisolatie aanleggen, of heeft u eerst nog enkele vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt IsoBouw telefonisch benaderen op nummer 0493 498 111, faxen naar 0493 495 971 of mailen naar info@isobouw.nl. We verwijzen u dan door naar de juiste persoon voor uw interesse en/of locatie. Als u diegene direct wilt benaderen, kunt u onder 'Contact' de gegevens voor uw specifieke regio vinden.


Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen:

Bel mij terug Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111Bel mij terug