isolatie

Vloerisolatie

IsoBouw EPS vloerisolatie is de beste keuze voor iedere vloer. Of het nu gaat om kruipruimtes, zwevende vloeren, badkamertegels, nieuwbouw of renovatie; IsoBouw biedt u een scala aan mogelijkheden. Bekijk direct ons productenaanbod en isoleer uw vloer op een duurzame, efficiënte en bovendien eenvoudige manier. Laat u adviseren door de vakbekwame medewerkers van IsoBouw.

Vloerisolatie door middel van geëxpandeerd polystyreen
Vloerisolatie wordt u erg gemakkelijk gemaakt met de producten van IsoBouw. Wij zijn innovator binnen de isolatiewereld en bieden u een ruim assortiment isolatieproducten aan voor het isoleren van uw vloer. Wat voor vloer u ook heeft, IsoBouw biedt voor elke toepassing wel een oplossing. Bovendien zijn onze producten leverbaar in uiteenlopende types, waardoor u samen met ons uw gewenste isolatieproduct kunt kiezen.

Meer dan isoleren alleen!
Naast dat IsoBouw u diverse innovatieve materialen voor vloerisolatie kan leveren, bieden wij u ook nog andere services die behoren tot onze taken:

  • Via onze website kunt u alle vrije bestekomschrijvingen inzien
  • U profiteert van ons duidelijke retoursysteem: voor kaal en schoon EPS (vraag naar onze voorwaarden)
  • U krijgt projectgerichte adviezen: Deskundige buiten- en binnendienstmedewerkers en een professioneel projectbureau staan voor u klaar

Wilt u met ons in contact komen voor een bestelling, offerte of vragen? Raadpleeg dan de contactpagina en kom in contact met de juiste persoon.

Kies voor de producten van IsoBouw en laat uw vloerisolatie soepel verlopen. Vraag vandaag nog een offerte aan.


Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen:

Bel mij terug Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111Bel mij terug