isolatie

Dakplaten

Isolatiespecialist IsoBouw is het adres bij uitstek voor effectief isolerende dakplaten. Wij zijn een totaalleverancier van isolatiematerialen met innovatie, efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel. De nodige deskundigheid en klantgerichtheid maakt ons úw partner voor de toepassing van dakplaten in uw woning(en) of utiliteitsgebouw(en).

Wij hebben zowel hellende als platte dakplaten van zeer hoogwaardige kwaliteit in ons ruime assortiment. Vele aannemers, architecten, dakdekkers en woningcorporaties gingen u voor. Neem daarom snel een kijkje bij 'producten' en 'toepassingen'.

Voor meer informatie over dakplaten van IsoBouw kunt u onder 'Brochures' kijken of op de producten klikken, waarna u op een pagina met nadere specificaties belandt. Eventuele vragen kunt u altijd bij ons kwijt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u een passend advies te geven. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op nummer 0493 498 111 en kunt eventueel faxen naar 0493 495 971. E-mailen kan naar info@isobouw.nl. We verwijzen u dan door naar de juiste persoon voor uw interesse en/of locatie. Wilt u diegene direct benaderen, dan kunt u onder 'Contact' de gegevens voor uw specifieke regio vinden.


Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen:

Bel mij terug Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111Bel mij terug