isolatie

Dakelementen

Voor diverse innovatieve dakelementen moet u bij IsoBouw zijn. Wij zijn úw leverancier op het gebied van isolatiemiddelen en isolatieproducten. Bij IsoBouw profiteert u van de beste producten tegen scherpe prijzen, een snelle levering en deskundige en eenvoudige werkinstructies. Bekijk vandaag nog onze brochures en vraag een prijsopgave op maat aan.

Dak elementen voor plat- en hellend dak
IsoBouw is een grote speler op het gebied van het ontwikkelen van hoogwaardige isolatiematerialen. Zo kunt u bij ons terecht voor dakelementen voor uiteenlopende toepassingen. U hebt onder andere de keuze uit:

  • Elementen voor gordingdaken
  • Elementen voor sporendaken
  • Elementen op dragend dakbeschot
  • Elementen voor energieneutraal bouwen

Al onze dakelementen voldoen aan de eisen van het nieuwe Bouwbesluit en hebben altijd een certificaat. Kies voor onze innovatieve oplossingen en isoleer uw dak met de materialen van IsoBouw.

Meer informatie
IsoBouw helpt u graag aan de beste dakelementen die u nodig heeft voor uw isolatiewerkzaamheden. Wenst u meer informatie over de producten, bekijk dan eens de uitgebreide informatie in onze brochures. Wenst u liever contact met een van onze deskundige medewerkers, neem dan contact op via de contactpagina.

Kies voor onze innovatieve oplossingen en isoleer uw dak met stevige, kwalitatief hoogstaande en scherp geprijsde dakelementen.


Laat IsoBouw u helpen!

IsoBouw is naast leverancier ook expert in isolatie-vraagstukken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen:

Bel mij terug Stuur een bericht

Of bel ons: +31 (0)493 498 111Bel mij terug